A fost implicat in doua accidente in mai putin de 20 de minute!

7.030

Ghinion pentru un tanar conducator auto. Dupa ce in jurul orei 16 acrosase cu autoturismul un copil pe teritoriul comunei Romani, la numai 20 de minute a provocat un accident pe strada Orbic, in timp ce transporta victima primului accident la spitalul buhusean.

ka

Conducatorul autoturismului Ford KA, cu numere de inmatriculare NT93CLI a acrosat un copil ce se juca in strada, in comuna Romani, jud. Neamt. Soferul a declarat ca “Mi-a sarit in fata de dupa o masina. Nu aveam viteza.”. Dupa spusele soferului, copilul s-a lovit usor la cap si, la insistentele tatalui victimei, s-a hotarat sa-l transporte la Spitalul Orasanesc Buhusi.

In drum spre spital, pe strada Orbic, soferul autorurismului Ford KA s-a angajat in depasirea unei carute fara sa se asigure ca din sens opus venea un alt participant la trafic, un autoturism Toyota Corolla, condus de un locuitor al comunei Bahna, Neamt.

Tanarul conducator ce transporta copilul accidentat initial, a incercat sa se strecoare printre caruta si autoturismul de pe contrasens. Nu a avut succes si a reusit sa le acorsele pe ambele. O persoana din caruta a necesitat ingrijiri medicale si a fost transportata la Spitalul Orasanesc Buhusi, impreuna cu victima primului accident.

Ambii soferi, cat si carutasul, au fost testati cu aparatul etilotest, stabilindu-se ca niciunul din cei trei participanti la trafic nu consumasera bauturi alcoolice.

In cauza s-a intocmit dosar penal de vatamare corporala din culpa.

ka2

ka3

6 COMENTARII

  1. ce mai conteaza din ce sat.e vestul salbatic acolo.am trecut si eu cu masina prin zona aia.nu ai pe unde trece de atatia tigani salbatici cu carute si cu scutere.mai ales duminica.

  2. ” La insistentele tatalui victimei , tanarul s-a hotarat sa transporte copilul la spital ”

    Dar daca tatal nu insista i-l lasa in strada? Melitia unde e moncher ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here