Conducea fără permis și s-a dat de gol la vederea polițiștilor

2.159

La data de 09.03.2014, în jurul orei 17.00, un echipaj de poliţie din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bacău, a depistat în flagrant, un tânăr de 24 de ani, din Buhuși, care conducea o autoutilitară fără a avea permis de conducere.

Acesta, în timp ce se deplasa pe DN 2 G, în localitatea Mărgineni, la vederea polițiștilor, a executat o manevră de ezitare, frânând brusc fără nici un motiv.

În urma verificărilor în baza de date, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis.

2 COMENTARII

  1. Nu ma pricep eu prea bine la treburile unui santier , dar ce se intimpla in zona de jos a orasului , e ceva de risu – plinsu . Chiar si un copil poate observa haosul si lipsa totala de organizare , dezinteresul in tot ce se face . Se incepe sa se puna tubul pentru apa potabila , se lasa lucrarea inceputa , se sapa pentru tuburile de canalizare , se duc zeci de bascule de pamant , apoi se aduce alt pamant din alta parte si se astupa Fiecare lucrator lasa impresia ca face ceva dar de fapt , stau cu ochii pe ceas sa treaca timpul si sa plece acasa Bataie de joc pe banii publici

  2. Orice tup de orice natura se stie ca se aseaza pe un pat de “pamant” cu adancime (depinde de dimensiunea tubului) intre 0,6 si 1,2 metri. Cel mai bine este sa te informezi la dirigintele de santier sa vezi planul de organizare al lucrarilor (poti gasi perioada de executare al fiecarui proces tehnologic). PS: de bine de rau tot se face ceva.. (pe tineretului 2 ani au durat lucrarile ) ma doare inima gandindu-ma ca vine iar caldura si jumatate de oras ramane fara apa !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here