5 detalii din aspectul unui bărbat la care sunt atente femeile! Tu le știai?

892

Te-ai gândit vreodată care sunt detaliile din aspectul unui bărbat la care sunt mereu atente femeile? Dacă nu, atunci e necesar să știi câteva dintre acestea, deoarece devin un real ajutor în crearea unui aspect elegant, îngrijit și prezentabil al bărbatului care se respectă pe sine.

Iată lucrurile pe care o femeie le va observa foarte repede la tine

Un bărbat care se respectă va fi mereu atent la aspectele care țin de igiena sa zilnică. Totodată, o femeie care se respectă nu va dori să aibă în preajma sa un bărbat care nu este atent la propriul său aspect. Din categoria igienă, detaliile la care sunt atente mereu femeile atunci când cunosc un bărbat sunt:

  • Mirosul fresh și parfumul pe care îl emană
  • Zâmbetul cuceritor oferit de o dantură îngrijită
  • Pielea fină și aspectul mâinilor
  • Hainele curate și călcate
  • Pantofii curați și vestimentația pusă la punct

Un bărbat educat, care ține la propriul său aspect, va avea mereu grijă la detalii. Pănă la urmă, succesul constă în atenția la detalii. Astfel, o igienă bună este un must-have în viața oricărui om, iar mai apoi vine vestimentația, stilul, frizura și așa mai departe. Bărbatul care se îngrijește, care miroase mereu fresh și emană un parfum fin, perfect ales, va rămâne în mintea unei femei.

Zâmbetul cuceritor oferit de o dantură îngrijită te va ajuta cu siguranță să lași o impresie bună oricărei femei. O dantură neîngrjită va face exact opusul. Deși n-ai crede, femeile sunt atente la orice detaliu atunci când vine vorba de o primă impresie.

Pielea fină și aspectul mâinilor constituie un detaliu despre care poate nu ai crede că-i atât de important, dar este. O piele fină și catifelată denotă o deosebită atenție în felul în care te îngrijești, deoarece puțini bărbați sunt atenți la acest aspect. Majoritatea femeilor, însă, acordă o mare atenție aspectului mâinilor atunci când fac cunoștință cu un bărbat. Mâinile îngrijite și pielea catifelată vor lăsa întotdeauna o impresie bună. 

Hainele trebuie să fie mereu curate și călcate. Nu spune nimeni că ar trebui să te îmbraci în fiecare moment al zilei la costum ca să arăți bine. Din contră, poți să arăți atractiv într-o pereche de blugi, o bluză și niște bocanci. Ideea de bază este să ai mereu hainele curate și călcate, iar culorile acestora, precum și materialele, să fie alese cu bun gust, în funcție de conformația și aspectul tău.

Pantofii trebuie să fie mereu curați, iar vestimentația trebuie să fie pusă la punct. Gândește-te că mergi la o primă întâlnire și intri în restaurant cu pantofii plini de noroi. Ce impresie creează acest aspect? Cu siguranță nu una bună. De aceea, cel mai indicat este să acorzi atenție detaliilor precum acesta și să te asiguri că pantofii tăi sunt mereu curați.

Stilul vestimentar poate fi diferit de la bărbat la bărbat, iar dacă ești genul care preferă bocancii, nu-i nicio problemă, atât timp cât îi alegi bine. Modlet.ro îți poate fi de ajutor cu acest aspect, deoarece au o gamă variată de încălțăminte și poți alege din diferite modele de bocanci pentru bărbați, în funcție de preferințele tale. Cu siguranță vei găsi ceva potrivit stilului și personalității tale. Indiferent că preferi stilul office sau un stil mai comod și ești adeptul bocancilor, trebuie să fii mereu atent la felul în care te prezinți.

Întotdeauna vor fi câteva detalii care chiar contează dacă vrei ca prima impresie pe care o lași unei femei să fie una bună. Așa cum se spune, femeia are ,,ochi de soacră” și va observa mereu chiar și cele mai mici aspecte.

Sursa foto: Shutterstock.com, Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here