5 AVANTAJE ale amenajarii unei bai moderne la tine acasa

3.848

Te-ai gandit de nenumarate ori sa pui la punct baia din locuinta in asa fel incat sa te bucuri de tot confortul dat de tehnologia sau produsele de ultima ora, dar niciodata pana acum nu ai crezut ca ai putea sa transformi acest spatiu intr-unul modern si elegant, care sa nu insemne insa nici o cheltuiala uriasa din bugetul de familie?

Inainte de a incepe acest proiect, este important sa vizualizezi tot felul de idei pe care le-au avut altii inaintea ta, sa vezi daca se pot mula pe necesitatile tale, sa stabilesti ce elemente iti permiti sa achizitionezi si care se potrivesc cu spatiul de care dispui. Intr-adevar, vei investi bani, timp, energie din belsug, dar rezultatele muncii tale le vei observa destul de repede.

 

Iata care sunt avantajele amenajarii unei bai moderne in locuinta ta!

  1. Amenajarea moderna a baii inseamna castigarea unui spatiu important, mai ales in apartamentele in care suprafata acestei incaperi nu este deloc una generoasa. Trebuie sa te folosesti de orice spatiu de care dispui in amenajarea baii, in acest sens ai la dispozitie o multime de idei creative pe Internet, totul este sa-ti faci un plan anume si sa il pui in practica;
  2. Din punct de vedere estetic arata mult mai bine decat o baie traditionala, materialele de constructie fiind unele de ultima generatie, usor de combinat intre ele si rezultatele sunt spectaculoase de cele mai multe ori. Din punct de vedere al facturii pentru utilitati, o baie moderna inseamna alegerea unor produse calitative si inovative in domeniul economisirii apei si energiei electrice;
  3. O baie moderna inseamna un punct in plus in ce priveste luminozitatea incaperii. In ziua de azi exista tot felul de corpuri de iluminat ce pot fi montate in asa fel incat sa lumineze mult mai bine camera. Daca inainte incercai sa utilizezi lumina naturala ce abia se strecura prin gemuletul de la baie sau sa lupti cu becul insuficient, astazi poti monta foarte usor diferite spoturi, veioze, becuri, etc., aducand in interior exact cantitatea de lumina de care vei avea nevoie.
  4. Intr-o baie moderna piesele de mobilier sunt multifunctionale, o solutie care ajuta orice proprietar in viata de zi cu zi. Aceste piese trebuie sa fie simple, cu linii drepte, in culori neutre, astfel incat mobila de baie din locuinta sa arate eleganta, sofisticata si fabuloasa, fara sa para ca ai facut mare eforturi in aceasta directie;
  5. Decorul intr-o astfel de baie este, de cele mai multe ori, minimalist, astfel nu va da niciodata impresia de spatiu mult prea incarcat. O baie moderna nu inseamna neaparat simplitate si tonuri neutre, designerii de interior fiind de parere ca prezenta plantelor viu colorate reuseste cu brio sa ofere senzatia de relaxare si sa oxigeneze camera.

In concluzie, o baie moderna poate fi mai greu de amenajat pentru ca nu ai la indemana o diversitate mare de piese de mobilier sau de decor, asa cum probabil ai observat ca exista pentru dormitor sau living, insa nu trebuie sa uiti ca baia nu mai este doar o incapere simpla a casei si ca ea poate deveni un spatiu util si frumos, ce atrage atentia prin originalitate si decor. 

surse foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here