5 accesorii SMART pentru smartphone-uri care vor deveni cele mai îndrăgite obiecte 

484

Cu siguranță știi cât de mult te-ai atașat de smartphone-ul tău, care îți pune la dispoziție sute de funcții pentru aproape orice necesitate. Indiferent de ce marcă ai alege, fie în funcție de propriile preferințe, fie bazate pe review-uri sau sfaturile persoanelor tale dragi, nu uita și de accesoriile care îți pot asigura o comoditate sporită. Le poți afla pe cele mai utile chiar din acest articol.

Smartphone-urile au devenit ceva mai mult decât niște dispozitive. Au devenit obiecte indispensabile și esențiale pentru o mulțime de acțiuni, atât cele ce țin de viața personală, cât și cele ce au legătură cu locul de muncă. Într-un singur dispozitiv se pot stoca diferite baze de date și multe alte funcții pentru care, în urmă cu ceva vreme, aveai nevoie de o mulțime de alte obiecte. Acum ai funcții precum foto/video, calculator, calendar, aplicații de social media, chiar și jocuri și multe altele. Smartphone-urile beneficiază de o gamă largă de accesorii pe care le poți folosi. 

Care sunt 5 accesorii ale unui smartphone pe care merită să le ai?

  1. Încărcătoarele pentru mașină

Atunci când ai de făcut drumuri lungi cu mașina și mai ales dacă ai nevoie de funcția de GPS a telefonului, trebuie să ai grijă ca bateria smartphone-ului tău să fie suficientă pentru întreaga călătorie. Pentru a nu risca descărcarea totală și închiderea telefonului, poți folosi un încărcător pentru mașină, ce are un format special și care încarcă telefonul din puterea electrică a mașinii. Este soluția cea mai simplă și la îndemână pentru a rezolva această posibilă situație neplăcută. 

  1. Husele și foliile de protecție

Un smartphone are nevoie de protecție exterioară. După câte știi și tu, se poate întâmpla destul de des să îți cadă telefonul și să se spargă. Pentru a putea să protejezi smartphone-ul de acest posibil incident, folosește folii și huse de protecție. Există o varietate mare de produse pentru aproape orice model de telefon din care poți alege (poți să vezi aici câteva exemple). Folosirea acestor accesorii protejează telefonul în cazul unui incident. 

  1. Căștile wireless

Căștile cu fir pot fi foarte incomode. Poate ți s-a întâmplat ca firul să se încurce, să nu se conecteze cum trebuie sau să nu îți dai seama de lungimea firului și să te deplasezi prea departe de telefon, făcând ca acesta să cadă pe sol. Astfel de probabilități nu există și în cazul căștilor de tip wireless, care se conectează la telefon prin funcția Bluetooth.   

  1. Lentile pentru camera foto/video a telefonului

Smartphone-urile au camere din ce în ce mai performante. Este un lucru foarte obișnuit să faci poze cu telefonul, iar dacă vrei să faci fotografii de o calitate superioară, poți adăuga lentile extra special făcute pentru a se adapta telefonului. Exact cum se întâmplă și în cazul aparatelor foto, lentilele fac o diferență uriașă. Cu cât acestea sunt mai complexe și mai performante, cu atât pozele vor avea o calitate mai bună.

Dacă vrei să înveți câteva trucuri pentru a face mai eficient poze cu smartphone-ul, poți găsi un videoclip aici ce conține câteva sfaturi utile.

  1. Smartwatch

Un smartwatch este un accesoriu pe care îl poți considera nu atât de util, însă funcțiile acestuia sunt mult superioare celor ale unui ceas obișnuit digital. Conectat la telefon prin Bluetooth, majoritatea modelelor de smartwatch pot arăta notificările afișate pe smartphone, poți răspunde la mesaje sau apeluri direct de pe smartwatch, îți poți monitoriza ușor pulsul și contoriza numărul de pași efectuați și multe alte funcții puse la dispoziție de către acest device.

Dacă ai decis că aceste accesorii îți sunt folositoare și ție, atunci poți să mai completezi această listă cu toate celelalte obiecte care să te ajute în performanța, siguranța și personalizarea telefonului tău. 

Sursă foto: shutterstock.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here