19 026 de buhușeni sunt așteptați astăzi la urne pentru Alegerile Europarlamentare și Referendum

2.264

Nu mai puțin de 19 026 de buhușeni cu drept de vot sunt așteptați astăzi, 26 mai 2019, la cele 12 secții de votare de pe raza orașului. 

Pe lângă alegerile pentru Parlamentul European, cetățenii pot vota și la referendumul naţional consultativ convocat de preşedintele Klaus Iohannis pe teme legate de justiţie.

Vom actualiza periodic prezența la vot în cele 12 secții din Buhuși.

Ora 18:00
ALEGERI EUROPARLAMENTARE:

REFERENDUM:

 

 

1 COMENTARIU

  1. Dupa 30 de ani de la revolutie, organizatorii acestor alegeri (26 mai 2019) sfideaza memoria celor care au murit ca sa dispara comunismul din Romania si cei din sectia de votare ne intreaba cu nerusinare si fara frica de Dumnezeu daca votam sau nu in totalitate ( adica si la europarlamentare si la referendum). Cine i-a numit pe acesti impostori si cine le-dat aceste mizerabile ordine?. Cine se cred ei? Sunt niste nenorociti, daca vor sa se uite in oglinda sa stie cum arata acesti nenorociti.Dar cred ca nu sunt in stare de asa ceva.Ei se cred stapani , ca li se cuvine totul, ca numai ce gandesc (!) ei este bun. Explicatia este ca ei sunt mostenitorii sistemului criminal patat cu sangele multor oameni de valoare din aceasta tara, din 1947, continuat de regimul Iliescu si urmasii lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here