Crimă la Blăgești! Doi oameni au murit în urma unei altercații

3.669

crima blagesti

foto: desteptarea.ro

Un bărbat şi fiul lui din Blăgești au murit după ce agresorii i-au atacat în propria gospodărie. Când i-a văzut pe atacatori, bătrânul a făcut o criză de inimă şi s-a prăbuşit la pământ, iar fiul său a fost lovit mortal cu topoarele.

Mai multe persoane înarmate cu topoare au năvălit in gospodaria celor doi bătrâni, supărați din cauza unui conflict mai vechi. Cand i-a vazut, bătranul a facut o criză de inima și s-a prăbușit fără suflare. Fiul său, ce locuia vis-a-vis, a încercat să discute cu bătăușii, dar a fost lovit mortal, potrivit stirileprotv.ro.

Vecinii spun ca scandalul între cele doua familii din comuna Blăgești este mai vechi. Agresorii ar fi fost invidioși că tinerii din familia atacată și-ar fi găsit de lucru în străinătate și au o casă mai frumoasă. În noaptea de duminica spre luni, au năvalit în curtea rivalilor înarmați până în dinți. Au facut scandal și au spart geamurile casei. Cand i-a vazut, bătranul de 79 de ani a făcut infarct și s-a prăbușit la pământ.

„Când am ajuns în drum era mort. Am sunat ambulanța, am pus mana pe el, dar nu mai sufla. Îi era ciudă ca fratele meu merge la munca și castiga bani și are prieteni și și-a făcut casă și ei nu au nimic. De asta, ciuda și invidie”, a spus Maria Cazacliu, sora victimei.

Și alți localnici spun că trăiesc sub teroare din cauza familiei agresorilor. Anchetatorii au reținut un suspect pentru omor. Zona este și acum împânzită de jandarmi și politiști pentru că rudele celor doi bărbati morți să nu se răzbune. Soția tănărului ucis în bătaie are 2 copii mici și este însărcinată cu al treilea, potrivit RTv.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here