Ne-a fost dor de Balul Bobocilor!

4.265

După 2 ani de pauză datorați procesului de renovare a Casei de Cultură, liceeni buhușeni s-au bucurat din nou de Balul Bobocilor Colegiului Tehnic „Ion Borcea”. Ediția precedentă a avut loc în 2014, la Sala Polivalentă.

Balul Bobocilor 2017, cu tema „Înconjurul lumii”, a fost un adevărat show regizat migălos de doamna profesoară Andreea Cojocaru și de doamna bibliotecară Mihaela Corbu, sub atenta coordonare a doamnelor directoare Maria Dobroi și Liliana Radovici. Prezentatori au fost Codrina Mențel, Miss Boboc 2014, și Laur Marian, iar responsabili de muzică și de lumini au fost Marcu Văleanu și Eduard Braiș.

Spectacolul a fost presăsat de momente artistice ale elevilor borceni, oferind momente de respiro concurenților. Bobocii s-au duelat pentru titlurile de Miss și Mister Boboc, iar pentru asta, cele zece perechi din concurs au dansat, au cântat și au jucat în mici scenete, realizând momente frumoase, cu gust și umor. La proba de talent s-a remarcat eleva Alexandra Bârsan, care a creat un moment demn de „Vocea României”, interpretând superb melodia lui Aurelian Andreescu, Copacul, fiind recompensată cu ropote de aplauze din sală.

Premierea de la final nu a fost lipsită de lacrimi, unele de fericire, iar altele de supărare, dar experiența va rămâne mereu în amintirea participanților.

Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate de perechea Georgiana Lupan și Al-Aqil Mohamed. Pe locul al II-a s-au clasat Denisa Nistor și Bogdan Mihai Alexandru, iar podiumul a fost completat de Adelina Simion și Daniel Cercel. Cu toții au primit premii în bani și produse din partea sponsorilor evenimentului.

foto: Alexandru Grosu

Mai multe poze, pe facebook.com/buhusi

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here