HC Buhuși: Victorii la pas pentru J2 și J3 pe teren propriu

1.954

Mutarea din Sala Polivalentă la Sala de sport a Colegiului Tehnic „Ion Borcea” pare să fi fost de bun augur pentru HC Buhuși. Ambele grupe au înregistrat victorii în acest weekend, dominând categoric adversarele. 

Junioare 2 au primit vizita echipei LPS Suceava, în etapa a III-a a Campionatului Național. Fetele noastre s-au impus cu scorul de 29-24 (13-10). După primele trei etape, Junioarele 2 au înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate. Antrenoarea Mirela Popa a rulat întreg lotul, dar s-a declarat nemulțumită de anumite aspecte ale jocului: „Apărarea nu a mers cum am vrut iar pe faza de atac avem foarte multe ratări, deși lucrăm mult la antrenamente. Ne-au ieșit contraatacurile, faza a II-a și aruncările de la distanță, de la 9 metri, dar facem prea multe pase de control la faza a IV-a. Mai avem de lucrat și la viteză în cazul repunerii mingii de la centru. Prezența domnului primar în tribună le-a impulsionat pe fete și îi mulțumesc că este alături de noi. Mă bucură și prezența mai multor persoane de vârsta a treia, iubitori de handbal care veneau și la meciurile Textilei, pe vremea când eram jucătoare.”  

Pentru Junioarele 2 urmează o pauză, următorul meci având loc pe 28 octombrie, pe teren propriu, contra echipei LPS Piatra Neamț.

Junioarele 3 au reușit prima victorie din această ediție de campionat, duminică, contra grupei similare a Liceului cu Program Sportiv Roman, în etapa a V-a a Campionatului Național. Buhușencele au câștigat la pas confruntarea, 30-17 (16-6). „După patru înfrângeri, fetele s-au ambiționat și au câștigat categoric. S-au dăruit, s-au luptat și victoria asta este cu atât mai prețioasă cu cât am rulat întreg lotul, fiecare având posibilitatea să se exprime în teren.” – a declarat la final antrenoarea Carmen Dulgheru.

În etapa următoare, Junioarele 3 se vor deplasa la Focșani, unde vor juca contra LPS-ului din localitate. Meciul va avea loc duminică, 22 octombrie.

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here