HANDBAL | J3: LPS Focșani – HC Buhuși 27-30 (16-17), iar Junioarele 5 au jucat la Vaslui

1.746

Junioarele 3 de la HC Buhuși au înregistrat a doua victorie din această ediție de campionat, impunându-se duminică în Sala Polivalentă din Focșani în fața echipei similare a Liceului cu Program Sportiv. Fetele au început timorat, focșănencele conducând până spre finalul primei reprize. Fetele noastre au avut un gol avans la pauză și nu au cedat conducerea până la final, conducând și cu patru goluri cu doar două minute înainte de ultimul fluier al arbitrilor.

Urmează un weekend cu două meciuri „acasă,”. Junioarele 2 vor primi vizita echipei LPS Piatra Neamț, sâmbătă 28 octombrie, la Sala de sport a CT Ion Borcea, iar Junioarele 3 vor încerca să lege a treia victorie consecutivă în compania echipei CSS Bacău, duminică, 29 octombrie, tot la sala de sport a liceului.

foto: Monitorul de Vrancea

A fost un sfârșit de săptămână deosebit și pentru Junioarele 5. Micuțele handbaliste, născute în anii 2007, 2008 si 2009, au jucat la Vaslui, contra LPS-ului din localitate. Au fost mai multe reprize de câte 15 minute, antrenoarea grupei, Mirela Popa, folosind întreg lotul de 25 de handbaliste.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here