Impozitele pentru anul 2018 nu se modifică

1.542

Consiliul Local Buhuși a aprobat la sfârșitul anului trecut impozitele și taxele locale le care le vom plăti în anul 2018.

Impozitele rămân la nivelul anului 2017, fără nicio modificare. Astfel, impozitul pe clădiri rezidențiale rămâne la nivelul de 0,8% din valoare pentru persoanele fizice, respectiv 1% pentru persoanele juridice. Și la clădirile nerezidențiale procentele rămân la nivelul din 2017: 1% pentru persoane juridice și 0,8% pentru persoanele fizice.

Buhușenii care își vor plăti integral impozitele până pe data de 31 martie vor beneficia de o reducere de 10%. Acest lucru se aplică și celor care doresc să scape de cozi și să-și achite datoriile online, pe ghiseul.ro.

Buhușenii vor putea să-și plătească impozitele la Casieria din cadrul Primăriei Buhuși și online pe www.ghiseul.ro începând cu data de 9 ianuarie.

Pentru mai multe informații despre cum puteți să utilizați site-ul ghiseul.ro, citește articolul Buhușenii își pot plăti online impozitele și taxele locale

Descarcă documentul (DOCX, 145KB)

Printre puținele modificări apărute la taxele locale se numără cele de închiriere a sălilor din cadrul Casei de Cultură Buhuși și a Sălii Polivalente.

 

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. De ce la Bacau salubritatea este 72 lei/an pe persoana si se da bonificatie 10% daca este platita pana pe 31 martie iar la BUHUSI salubritatea este 115lei/an si nu se da bonificatie ? Buhusenii sunt mai bogati sau mai
    ” prosti ” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here