ANUNȚ: Neîngrijirea spațiilor verzi din fața proprietăților poate fi sancționată cu amendă

2.386

În conformitate cu prevederile Ordonanţei nr.21/2002, privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale, cetăţenii şi agenţii economici ai oraşului au obligaţia cosirii ierbii, a gazonului de pe spaţiile verzi, a curăţării şi întreţinerii şanţurilor, rigolelor şi podeţelor din faţa proprietăţii şi a spaţiilor comerciale de pe terenurile pe care le deţin, în caz contrar pot fi sancţionati contravenţional conform prevederilor prevăzute la art. 16/I/14 din H.C.L nr. 92/26.09.2013, respectiv amendă cuprinsă între 100 şi 300 lei pentru persoanele fizice si intre 500 si 1.000 lei pentru persoane juridice.

Primăria Orașului Buhuși

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Primaria nu are obligatia de a repara strazile? In loc sa ne reparam masinile stricate prin gropi suntem obligati sa ne cumparam masini de tuns iarba ori sa platim amenda La alegere!

  2. Daca construirea de podete si cai de acces in curte nu sunt de interes public (vezi str Tineretului, str. Libertatii) atunci de ce sa fim obligati sa le intretinem?

  3. Pe strada Casa de Apa proiectul a fost implementat si pe teren , in conditii de calitate. Dirigintele de santier a semnat formularele de receptie si a fost verificat existenta Cartii Tehnice ,avand lista tuturor documentelor care atesta executia de calitate. Diregintele de santier trebuie sa intocmeasca un punct de vedere cu privire la executia lucrarilor caci un astfel de punct de vedere nu se poate intocmi decat daca s-a urmarit executia lucrarilor( in speta strada cu santurile respective ),caci astfel este fals in declaratii.

  4. D-le vice,
    Ce se intampla cu asfaltarea pa strada Casa de Apa ( in mod deosebit cu rigolele) .Cand o sa avem si noi o strada asfaltata in Buhusi adevarat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here