ANUNȚ: Consultare publică în vederea construirii unei Autogări

2.479

ANUNȚ

Primăria orașului Buhuși inițiază procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, pentru proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al localităţii, bunul imobil – teren intravilan în suprafaţă totală de 2.836,00 mp, situat în Buhuşi, str. Libertății (zonă târg săptămânal), precum şi aprobarea întocmirii documentaţiilor de cadastru, de notare în Cartea Funciară şi de publicitate imobiliară, în vederea concesionării, având drept destinaţie construire autogară.

Proiectul de act normativ poate fi consultat pe site-ul Primăriei orașului Buhuși www.primariabuhusi.ro (secțiunea Transparență decizională) sau la sediul Primăriei orașului Buhuși (cam. 13).

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect de act normativ pot fi depuse până la data de 05.12.2017 la sediul Primăriei orașului Buhuși (cam. 13) sau se pot transmite pe adresa de e-mail: primariabuhusi@yahoo.com.

DISTRIBUIȚI

16 COMENTARII

  • Corect…dar daca ar fi fost transportul orasului…dar asa este al lui dl. CIOBANU ,si care s.a imbogatit punand monopol pe tot transportul din oras si comunele din imprejur,scumpind astfel biletele de transport dupa bunul plac

 1. Cand aud de..” Transparenta decizionala” ma ia cu…frisoane. Valabil de sus in jos si vice-versa!… Uitati-va ce “transparent” este si Guvernul psd de face si desface legi si ordonante de urgenta numai noaptea! …Oare de asta n-o fi lumina noaptea in Buhusi?? Mai , sa fie !!

 2. Dati naibii cu un rahat de autogara! GREEEEU tare! De ce sa se faca in targul ala… concesionat?… Hmmm.
  Se poate face simplu in alte zone. Ok.la vechea autogara…e privat! De ce nu inchiriaza acolo?E tinut degeaba spatiul si nu cred ca nu ar fi dispusi sa inchirieze…terenul deja betonat!
  Ce interese meschine mai au?

 3. Parcarea imensa de la Lidl pare a fi mai potrivita ,avand in vedere ca toate institutiile importante au sediul in partea de sus a orasului .Pentru locuitorii orasului ar fi utila o linie de microbuze care sa faca turul orasului pentru a deservi toti locuitorii ,atat din partea de sus si de jos a orasului , implicit gara . Sunt necesare statii marcate care sa ofere un adapost pe orice vreme ,si eventual ,un program de functionare . Parerea mea .

 4. Sa se ducă odată cu toate gunoaiele alea ruginite și ieșite din uz de 20 de ani pe care le tureaza la 6 dimineata și pe deasupra mai și claxonează ca tâmpiții cand copii dorm la ora aia… Sa se ducă frumos în fata primăriei sau la domnu Ciobanu acasă.Si asa domnu vice mi-a zis ca e domeniu public,nu e autogara, ca pot chema toate televiziunile din tara, niște venetici incompetenti.

 5. Eu zic sa nu va agitati. DACA o sa se construiasca, amplasamentul este deja stabilit si anume cat mai aproape de Colonie ,acolo unde vor sa duca si targul saptamanal si unde primaria a construit din banii nostri o mandra baie publica cu toate utilitatile gratuite In partea de sus a orasului s-au asfaltat cele doua strazi care duc spre padure in timp ce orasul arata ca dupa bombardament Poate cineva sa-mi spuna ce a construit primaria, din banii nostri, in partea de sus a orasului in ultimii 27 de ani? Sau macar primaria ne poate spune unde munceste armata de beneficiari ai ajutoarelor sociale ca noi nu-i prea vedem nicaieri Daca vrei sa mergi miercurea in targ aproape nu se vad scarile din gunoaie si balarii Mie personal mi-e dor de orasul meu natal care era odata:frumos,ingrijit cu oameni veseli si gospodari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here