Accident pe strada Libertății: o fetiță a fost lovită în timp ce traversa neregulamentar

7.603

În jurul orei 17:00, o fetiță a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar strada Libertății (DN15). Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Orășenesc Buhuși pentru îngrijiri. Din spusele martorilor, ea era conștientă și nu prezenta lovituri grave, deși a fost proiectată pe o distanță de câtiva metri.

Se pare că fetița, care era însoțită de alte două prietene, a încercat să traverseze drumul național în fugă și a fost văzută în ultimul moment de către conducătorul auto. Autoturismul s-a oprit în peretele unei case. Martorii spun că impactul a fost puternic și că mașina avea viteză excesivă.

Polițiștii fac investigații pentru a stabili cu exactitate condițiile producerii accidentului și vinovatul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotesc și s-a stabilit că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

 

DISTRIBUIȚI

25 COMENTARII

    • Elena Roxana Andrei, de acord cu tine, dar ținând cont de acest accident, în acea zonă, pe care cred că o ştii şi tu destul de bine, eu am văzut de nenumărate ori copii şi adulți care trec strada fără a se asigura, merg cu căruțe nesemnalizate, probabil că deții permis de conducere, şi dacă circuli prin acea zonă, vezi despre ce este vorba, şi eu am evitat de nenumărate ori pățanii de genul acolo. . Mi-au ieşit copii în față de după boscheții ăia din fața fostului BRD, au ieşit cu căruța de pe strada care duce spre Scările Țucului fără a se asigura şi s-au îndreptat spre drumul Blăgeştiului, bătrâni care au ieşit din magazinul/barul de pe colț, au trecut strada prin loc nepermis fără a schița un gest de a se uita în stânga și în dreapta, şi dacă îți iese în cale şi eşti destul de aproape de ei, poți merge cât de regulamentar vrei, există cazul în care să nu mai poți evita un eveniment neplăcut. . Ferească Dumnezeu de aşa ceva, nu doresc nimănui asta, dar uite că neatenția lor bagă oameni nevinovați în puşcărie. .

    • Eu știu frt bn zona ! Dar nu este normal sa o denumim in ce fel dorim fiecare . Ceea ce sa întâmplat ieri ar trebui sa fie un semn de intrebare pt politia din Buhusi care ar trebui sa ia măsuri in aceea zonă ! Si nu tine doar de ei, de politie locală si de educatia celor ce traverseaza prin locuri nepermise ! Sper sa se invete ceva din tragedia de ieri , sunt frt sigura ca nu este cetatean din oras sa nu fii aflat de accident!

    • Toatã lumea a pus în fațã poliția, să ia măsuri, degeaba se iau măsuri, dacă educația rutieră e la pământ pentru pietoni, e un drum destul de intens circulat, nu e arătură să treacă fiecare cum vrea.. Poliția ia măsuri, nu se iau în calcul, și la urmă ei vin la măsurători, ăsta e un flux continuu. . Şi de învãțat, nu învață nimeni nimic, eu am curajul să stau 24 de ore acolo în zonă şi să urmăresc câte persoane trec strada în continuare neregulamentar, dar sunt sigur că numărul ar fi destul de mare.. Cât despre denumire, nu cred că am spus ceva jignitor referitor la cartier..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here